03/10/1403  
 
۱۳۹۲/۱۲/۱۲ ۱۸:۱۳
طبقه بندی:
  • اخبار سازمان
  • سیاستگذاری
چچ
  بازنگری در مجوز شرکتهای ندا

رییس سازمان تنظیم مقررات رادیویی خبر داد

بازنگری در مجوز شرکتهای ندا

رییس سازمان تنظیم مقررات رادیویی گفت: در حال حاضر طرح توسعه پهنای باند کشور به عنوان یک طرح استراتژیک در دست بررسی قرار دارد.

به گزارش خبرنگار ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، علی اصغر عمیدیان در همایش چالش‌ها و فرصت‌های توسعه باند وسیع با اشاره به لزوم توسعه اپ استورها در ادامه صحبت‌هایش اظهار کرد: اگر در استارت آپ‌ها سرمایه‌گذاری نکنیم با مشکلات زیادی روبرو خواهیم شد.

 به گفته او ارتقای پهنای باند و شبکه تبادل اطلاعات هم یکی دیگر از دغدغه‌های ماست. در حال حاضر طرح توسعه پهنای باند کشور به عنوان یک طرح استراتژیک در دست بررسی قرار دارد.

 وی در ادامه اسناد بالادستی را محدودکننده ندانست و اظهار کرد: ما می‌توانیم با توجه به همین اسناد بالادستی طرح‌هایی واقع‌گرایانه را اجرا کنیم. معمولا در شاخص‌های اندازه گیری واقع گرایانه بودن اهمیت بسیار بالایی دارد اما آیا مردم چیزی که ما در اعداد و ارقام به مردم ارائه می‌دهیم را احساس می‌کنند.

 رییس سازمان تنظیم مقررات رادیویی افزود: به علاوه باید به موازات توسعه شبکه پهنای باند وسیع هوشمندی در پروانه‌ها را نیز مدنظر قرار دهیم. در کنار این موضوع فراهم کردن پهنای باند برای اپراتورها بسیار مهم است.

 عمیدیان در ادامه به چالش‌ها و مسائل پیش رو اشاره و اظهار کرد: بهره وری طیف فرکانسی در کشور نیز باید اصلاح شود. در حال حاضر طیف فرکانسی در کشور بسیار پراکنده است. برای مثال بهره وری در نسل سوم در ایران 0.5 است در حالی که در کشورهای دیگر دنیا این عدد به 16 می‌رسد. باید به تمامی این موضوعات به عنوان یک چالش نگاه کنیم.

 او همچنین به احتکار طیف برودونس اشاره کرد و گفت: برودونس فعلا در احتکار بعضی از سازمان‌هاست. باید این طیف را آزاد کرد و در اختیار شرکت‌های خصوصی قرار داد.

 رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در ادامه بحث رومینگ ملی و فلت کردن شبکه‌ها را از دیگر مباحث مهم دانست و گفت: باید بحث نامبرینگ و موبایل نامبریتی انجام شود تا علاوه بر اپراتورهای مجازی بتوانیم NTNها را وارد کنیم. به علاوه باید جلوی انحصار را گرفت.

 عمیدیان در ادامه ابراز امیدواری کرد و گفت: امیدواریم با هم اندیشی و همفکری که صورت می‌گیرد فکری برای سرویس و محتوا داشته باشیم. چرا که این موضوعات از مسائل اساسی در کشور به حساب می‌آیند. توسعه پهنای باند در مناطق محروم از دیگر طرح‌هایی است که باید به آن توجه کرد. باید بتوانیم رویکردهای جذب سرمایه خصوصی و بین الملل را برای توسعه پهنای باند بکار گیریم.

 وی افزود: با توجه به سیاست‌های اعلام شده در دولت، رگولاتوری در سال آینده برنامه‌ای برای توسعه پهنای باند موبایل و پهنای باند عادی خواهد داشت. باید به دنبال اپراتورهای مجازی باشیم و با این کار مقدمات را برای رقابت بیشتر فراهم کنیم. بازنگری مجوز شرکتهای PAP را در دستور کار قرار دادیم و توسعه FTTX و ارتقای اپراتورهای وایمکس برای توسعه پهنای باند از دیگر برنامه‌هایی است که باید به آن توجه کنیم. CDNها نیز بسیار مهم هستند و باید به آن‌ها پرداخت.

منبع:
آدرس کوتاه شده: