06/10/1403  
 
۱۳۹۵/۰۳/۱۱ ۱۶:۱۳
طبقه بندی:
  • اخبار سازمان
  • صنفی
چچ
 دولت الکترونیک جزء جدا نشدنی اقتصاد مقاومتی است

رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران گفت؛

دولت الکترونیک جزء جدا نشدنی اقتصاد مقاومتی است

با اجرای تفاهم نامه میان وزارت ارتباطات و استانداری، زمینه برای تبدیل استان خراسان رضوی به عنوانی یکی از کانونهای اصلی توسعه و مدیریت فناوری اطلاعات در کشور، فراهم خواهد شد.

 
به گزارش خبرگزاری ایرنا، رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران گفت: توسعه دولت الکترونیک از اجزا جدا نشدنی اقتصاد مقاومتی است که برای ایجاد بستر اشتغالزایی بهترین زمینه را برای رشد داراست.نصرالله جهانگرد شنبه شب در نشست شورای اداری استان خراسان رضوی در مشهد افزود: سیاستهای ابلاغی برنامه ششم توسعه نیز دولت را مکلف کرده در هفت بند رشد داشته باشد که هدفمندسازی و غربالگری اطلاعات مفید از غیر آن و خدمات پستی از جمله آنها است.
 وی گفت: کل برنامه توسعه کشور در طول پنج برنامه در 9 شاخه سرمایه گذاری شده که بیشترین رشد با نرخ 19 درصد مربوط به ارتباطات بوده است.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: شتاب بخشی توسعه حوزه ارتباطات به عنوان حوزه توانمندساز دیگر حوزه ها رشد بخشهای از قبیل کشاورزی، راه و شهرسازی و امنیت را رقم خواهد زد لذا برنامه های توسعه نیز در این راستا تدوین شده اند.
وی ادامه داد: به اعتقاد کارشناسان جهان، پرشتاب ترین بازار منطقه و حتی جهان در زمینه توسعه خدمات الکترونیکی متعلق به ایران است که این امر مستعد اشتغال و فضای کسب و کار می شود.
جهانگرد گفت: امروز در حوزه ارتباطات الکترونیک در ایران یک دگردیسی از ساختار صوت به ساختار دیتا مشاهده می شود که طی آن تمام شهرهای کشور از طریق فیبر نوری به یکدیگر متصل می شوند بطوری که ترافیک انتقال اطلاعات در کشور هیچگاه قطع نمی شود.
وی افزود: بیشترین ترافیک جهان از هند و از طریق کشورهای قطر، کویت، اردن و سوریه به دیگر نقاط جهان می رود و امروز بزرگترین تقاضا این است که این ترافیک از داخل ایران عبور کند که کوتاهترین راه است و این امر باعث رشد اشتغال در کشور می شود.

 18 هزار روستا از اینترنت پرسرعت بهره مند شدند
رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران در ادامه گفت: 18 هزار روستا در سطح کشور از اینترنت پرسرعت بهره مند شده اند.
وی افزود: پورتهای روستایی نیز از 3،5 پورت در آغاز فعالیت دولت یازدهم هم اینک به 30 میلیون پورت رسیده است.
جهانگرد ادامه داد: راه اندازی نسل سوم و چهارم مخابرات تحول عظیمی در ارائه خدمات پستی و پست بانک، توسعه ارتباطات ماهواره ای، توسعه فضای کسب و کار RCT ایجاد کرده است.

 کاهش فرایندهای اداری، ثروت ملی را افزایش می دهد
وی گفت: برای تحقق رشد 100 درصدی ترافیک در ایران هدفگذاری شده که این امر باعث افزایش ثروت کشور می شود.
معاون وزیر ارتباطات افزود: در مراجعه مردم یک کشور به دستگاههای دولتی به ازا هر 30 دقیقه اتلاف وقت در بدترین حالت 1،5 درصد از جی.پی.تی به هدر می رود.
وی ادامه داد: با بهینه سازی فرایندهای اداری می توان این وقت را به صفر رساند که باعث افزایش ثروت ملی می شود.
جهانگرد گفت: کاهش زمان ارائه خدمت، بسترسازی امن برای انتقال اطلاعات بین دستگاههای دولتی، ایجاد نظام مقابله با جعل اسناد و مبارزه با با فساد و تراکنش آسان پولی از دیگر دلایل بهینه سازی فرایندهای اداری است.
وی افزود: هزار و 400 خدمت در 14 خوشه شبکه سازی شده که شامل بهداشت، اقتصاد و سایر موارد است و از طریق فضای الکترونیک بدون مراجعه افراد اجرا می شود.
 
 پنجره خدمات دولت عامل اشتغالزایی
رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران همچنین گفت: با گذشت 10 روز از افتتاح پنجره خدمات دولت امکانات مهمی برای مردم فراهم شده که بهبود کسب و کار موجود و مشاغلی که مربوط به خدمات آی.تی می باشند از جمله آن است.
وی افزود: ایجاد کسب و کارهای جدید از طریق پنجره خدمات دولت بسیار بالا بوده بگونه ای که طی 10 روز گذشته 70 هزار نرم افزار فارسی در این چارچوب به فعالیت پرداخته اند.
جهانگرد با اشاره به راه اندازی سایت گمرک شهرک صنعتی خیام نیشابور نیز گفت: یکی از بهترین سامانه های گمرکی کشور در حوزه گمرک در خراسان رضوی اجرایی شد که فعالان حوزه کسب و کار به راحتی از آن استفاده می کنند.
 
خراسان رضوی یکی از مناطق مدیریتی فناوری اطلاعات در کشور خواهد شد*
 
با اجرای تفاهم نامه میان وزارت ارتباطات و استانداری، زمینه برای تبدیل استان خراسان رضوی به عنوانی یکی از کانونهای اصلی توسعه و مدیریت فناوری اطلاعات در کشور، فراهم خواهد شد.
علی رضا رشیدیان، استاندار خراسان رضوی در مراسم امضای این تفاهم نامه گفت: منطقه ویژه علم و فناوری رضوی به عنوان یک زیر ساخت اصلی توسعه مبتنی بر دانش بر اساس مدل ایجاد نظام نوآوری بخشی – منطقه ای با چهار ویژگی نوآوری درون زا، ایجاد ثروت، ایجاد فرصت و تقویت جایگاه ملی وبین المللی در استان با تعریف هشت کانون اصلی ایجاد شده است.
استاندار خراسان رضوی با اشاره به انتخاب مشهد به عنوان پایتخت فرهنگ جهان اسلام در سال 2017 و نقش فناوری اطلاعات در توسعه تعاملات بین کشورهای مسلمان اظهار داشت: 14 پروژه هوشمند سازی با اعتباری بالغ بر 34 میلیارد تومان  تا سال 2017 به بهره برداری می رسد.
رشیدیان در خصوص تامین اعتبار این پروژه ها تصریح کرد: بخشی از آن از محل اعتبار 20 میلیارد تومانی اختصاص یافته به استان برای اجرای پروژه های توسعه ی دولت الکترونیک؛ تامین خواهد شد و  الباقی  نیز آورده شرکت های خدماتی فعال در این حوزه و همراهی بخش خصوصی، است.
وی با بیان این که خراسان رضوی به عنوان یکی از استان های پیشرو در حوزه در توسعه دولت الکترونیک است، خاطر نشان کرد: تحقق این مهم علاوه بر شفاف سازی فرآیند اداری، جلوگیری از فساد به کاهش هزینه ها، بروکراسی اداری و سرعت کار منجر خواهد شد.
این مراسم با حضور اعضای هیات مدیره سازمان نظام صنفی رایانه ای استان خراسان رضوی برگزار شد.
منبع:
آدرس کوتاه شده: