عباس رمدانی امروز در جلسه هم اندیشی کسب و کارهای نو، فرصتها و چالشها در محل اتاق اصناف ساری با اشاره به اینکه فضای کسب و کارهای نو شیوه ای جدید برای ایجاد اشتغال و درآمدزایی محسوب میشود، اظهار داشت: در حال حاضر فضای کسب و کار در استان هنوز سنتی بوده و کسب و کار نو به صورت نهادینه در نیامده است.
وی افزود: سازمان نظام صنفی رایانه ای، اتاق اصناف و اتحادیه فناوری اطلاعات و رایانه به عنوان خانه فعالان حوزه فناوری اطلاعات استان است و ما به عنوان متولیان، همیشه در خدمت علاقهمندان فعالیت در این بخش هستیم؛ به تازگی اعضای هیئت مدیره سازمان با استاندار مازندران جلسه ای داشتند که در آن بر همکاری و حمایت دولت نسبت به فعالان حوزه تاکید شده است.
رمدانی با بیان اینکه استاندار مازندران نسبت به همکاری و حمایت از فعالان حوزه فناوری اطلاعات نگاه مثبتی دارد، تصریح کرد:کارگروهی با مشارکت اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات مازندران و فعالان این حوزه تشکیل شده است که بزودی جلسات آن آغاز میشود.
وی با اشاره به اینکه در ماه آینده رئیس سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور به مازندران سفر میکند، افزود: سعی داریم تا جلسات هم اندیشی با حضور وی و مسؤولان مرتبط برگزار کنیم تا با بیان مشکلات این حوزه، راهکارهای مناسب هم اندیشیده شود.
نائب رئیس سازمان نصر کشور با اشاره به اینکه یکی از چالشهای حوزه فناوری اطلاعات زمینهسازی برای نحوه استفاده از تسهیلات بانکی به ویژه « وام وجوه اداره شده» است، گفت:به تازگی تفاهم نامه همکاری با بانکهای رسالت و مهر اقتصاد برای حمایت از اعضای سازمان در زمینه دریافت تسهیلات با سود پایین امضا شده که فعالان حوزه فناوری اطلاعات با عضویت در سازمان می توانند از آن برخوردار شوند.
وی با بیان اینکه دولت سامانه ای ارزی محصولات و خدمات نرم افزار را به سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور محول کرده است، افزود: تاکنون 350 شرکت در این سامانه ثبت نام کردند که فعالان حوزه فناوری اطلاعات در مازندران میتوانند به شرکتهای مرتبط با فعالیت شغلی خود ارتباط برقرار کنند.
رمدانی با اشاره به اینکه نمایشگاه الکامپ مازندران به عنوان رویدادی بزرگ برای معرفی دستاوردهای استان در حوزه فناوری اطلاعات به ویژه کسب و کارهای نو در آذرماه امسال برگزار میشود، اضافه کرد: فعالان حوزه فناوری اطلاعات میتوانند با پیگیری اخبار در «سایت»، «کانال سازمان»، و همین طور سایت« استارت آپ 90» اخبار و اطلاعات لازم را دریافت کنند.
وی با بیان اینکه سازمان نصر کشور جامع ترین متولی حوزه فناوری اطلاعات در بخش خصوصی است، گفت:نظرات و پیشنهادات اعضای شرکت کننده در جلسه هم اندیشی کسب و کارهای نو، فرصت ها و چالش ها جمع آوری می شود تا با مشارکت و همکاری نهادهای مرتبط راه کارهای مناسب اندیشیده شود.
رئیس سازمان نصر مازندران از فعالان حوزه فناوری اطلاعات استان درخواست کرد تا با عضویت در سازمان و کمیسیونهای مختلف نسبت به بیان پیشنهادات و ارائه راهکار در زمینه رفع مشکلات همکاری کنند.
تاکید بر برگزاری جلسات هم اندیشی با هدف تسهیلگری
دبیر سازمان نصر مازندران نیز در جلسه هم اندیشی کسب و کارهای نو، فرصت ها و چالش ها با بیان اینکه سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور در سال 1382 فعالیت خود را آغاز کرده است، گفت: در پنجمین دوره تشکیل هیات مدیره سازمان نصر قرار داریم که هر دوره به مدت 3 سال است و تاکنون دوره نخست بیشترین طول مدت زمان را داشته است.
کوروش بخشی کیادهی با اشاره به اینکه سازمان نصر کشور دارای کمیسیون های مختلف است، افزود: در همه کمیسیون های کشوری نماینده ای از سازمان نصر مازندران حضور دارد که می تواند حمایت لازم را به عمل آورد.
وی با بیان اینکه کسب و کارهای نو با مشارکت 3 بخش «صاحب ایده، مجری و سرمایه گذار» راه اندازی می شود، اظهار داشت: هدف از برگزاری جلسه هم اندیشی کسب و کارهای نو، فرصت ها و چالش ها نیز شنیدن نظرات و پیشنهادات شرکت کنندگان بود.
بازرس سازمان نصر کشور با تاکید بر ادامه برگزاری جلسات با مشارکت فعالان حوزه فناوری اطلاعات استان، افزود: قصد داریم با همکاری و کمک فعالان این حوزه، نقش تسهیل گر کسب و کارهای نو در استان را داشته باشیم.
دبیر سازمان نصر مازندران بیان کرد: کمیسیون کسب و کارهای نو اهدافی ، شامل شناسایی زیست بوم، ارائه راهکارهایی برای تبدیل کسب و کارهای سنتی به نو و پایش و ارزیابی فعالیتهای این حوزه مشخص کرده است.
وی با اشاره به اینکه وجود یکسری مقررات سیستمی در بخش راه اندازی کسب و کارهای نو سبب رنجش فعالان این حوزه است، افزود: با توجه به اینکه نمایندگی های سازمان نصر در 27 استان کشور و برگزاری منظم جلسات هیات مدیره و کمیسیون های مرتبط ، چتر حمایتی سازمان برای فعالان حوزه باز است.
بخشی بیان کرد: در تلاش برای مشارکت با سازمان ها و نهادهای مرتبط با کسب و کارهای نو با هدف دور کردن فعالان این حوزه از خطرپذیری هستیم.
لازم به ذکر است، لزوم شناخت کسب و کارهای نو توسط مسؤولان، وجود مشکلاتی در بخش ایده پردازی، تامین منابع مالی و سرمایه گذاری، نبود اکوسیستم مناسب، اهمیت معرفی مراکز حمایت از ایده ها، ایجاد زیرساخت های لازم در بخش کسب و کارهای نو، لزوم فراهم آوردن امکانات مشاوره، بازاریابی و تبلیغات از سوی سازمان از جمله موارد مطرح شده در جلسه هم اندیشی کسب و کارهای نو، فرصت ها و چالش ها بوده است.