03/10/1403  
 
۱۴۰۳/۰۷/۲۸ ۱۵:۴۱
طبقه بندی: اخبار سازمان
چچ
دومین جایزه نوآوری آزاده برگزار شد

دومین جایزه نوآوری آزاده برگزار شد

نخستین دوره رویداد جایزه نوآوری آزاده به یاد مرحوم «آزاده داننده» رئیس ادوار انجمن ملی زنان کارآفرین و سازمان نصر تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور، دومین دوره «جایزه نوآوری آزاده» با شناسایی ایده‌های فناورانه زنان شهرهای مختلف به پایان رسید. این رویداد که به نام زنده‌یاد «آزاده داننده»، رییس ادوار انجمن ملی زنان کارآفرین و سازمان نظام صنفی استان برگزار شد، ویژه‌ استارتاپ‌ها و شرکت‌های نوآور و فناور در حوزه فناوری اطلاعاتی است که بنیان‌گذار آنها زن است.
مریم خاوازی، رئیس کمیته راهبردی جایزه نوآوری آزاده در مراسم اختتامیه این رویداد که در ساختمان صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، درباره‌ این جایزه گفت: هدف ما در دومین دوره جایزه نوآوری آزاده این بود که دختران استارتاپی را در مناطق کمترتوسعه‌یافته شناسایی کنیم. از سال ۱۴۰۱ تا امروز در حد توان انجمن و دغدغه‌هایمان تلاش کردیم این دختران را شناسایی کنیم، هرچند هنوز با چشم‌انداز مورد نظر فاصله داریم. ما تلاش کردیم با شناسایی و شبکه‌سازی استارتاپ‌های فناوری زنان به‌ویژه در مناطق کمتر توسعه‌یافته که دسترسی به منابع مالی ندارد، از آنها حمایت کنیم. از ابتدا قول دادیم که استارتاپ ها را تنها نگذاریم و در حد توان مالی تلاش کردیم هرچند هنوز مطلوب نیست.
زهرا بهروزآذر، معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده هم با حضور در این مراسم از فعالیت در حوزه زنان و کارآفرینی تقدیر کرد و گفت: «قول می‌دهم تا زمانی که در این موقعیت هستم از هیچ تلاشی فروگذار نکنم تا شما بتوانید به اهداف والای خود برسید و بیش از پیش در برداشتن موانع از مسیر کارآفرینی زنان قدم بردارید و بتوانید همچنان در مسیر توسعه کارآفرینی فعال باشید.»
وی در مرور خاطرات خود از مرحوم داننده گفت: به‌عنوان یکی از دانشجویان که در این مسیر پژوهش می‌کند، یکی از افتخاراتم این بود که به واسطه پروژه تعادل کار و زندگی که با همت خانم صابر و انجمن زنان کارآفرین رقم خورده بود فرصت مصاحبه‌ای عمیق و مفصل با خانم داننده را پیدا کردم. و یادم نمی‌رود از روزهایی که او از پشت سر گذاشتن سختی‌ها تعریف می‌کرد. آن روزها و امروز برایم الهام‌بخش بود که چطور زنی با هدفی والا می‌تواند تمامی حوزه‌های زندگی‌اش را مدیریت کند با اینکه می‌داند ابرانسان نیست. نمی‌خواست که یک ابرزن باشد اما می‌خواست بهترین نسخه‌ خود باشد.
بهروزآذر گفت: امروز در دانشگاه‌ها ۶۰ درصد ورودی‌ها را دختران به خود اختصاص داده‌اند و در رشته‌های مهندسی، تکنولوژی و رشته‌های تخصصی دختران ما پیشتاز هستند. این نشان‌دهنده علاقه، ظرفیت و توانایی‌ آنهاست. ۱۲ درصدی که برای حضور زنان در حوزه دانش‌بنیان مطرح شد، هنوز با ظرفیت دختران فاصله جدی دارد و ما باید با هم کمک کنیم تا زنان بیشتری وارد این عرصه شوند و در حوزه‌های دانش‌بنیان و فناوری‌های نوین فعالیت کنند. دولت در این زمینه حمایت همه‌جانبه‌ی خود را اعلام می‌کند.
فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت چهاردهم هم در این مراسم گفت: جایزه نوآوری آزاده عطر اصالت دارد. آزاده داننده کسی بود که اصلاً قرار نبود «سوپر وومن» (ابرزن) باشد ولی در نوع خود با همین اصالت بهترین خود را ساخت.
او ادامه داد: در سال ۹۳ یکی از پایه‌های برگزاری رویداد روز جهانی دختران و ICT در دانشکده شریعتی خانم داننده بود تا به مسئولیت اجتماعی خود عمل کند. آدم‌هایی که باور دارند روزی باید این صحنه را ترک ‌کنند سعی می‌کنند بهترین نقش به تصویر بکشند. وجود او به جریانی اجتماعی اثرگذاری تبدیل شد که شغل، ارزش، پول و شأنیت اجتماعی ایجاد می‌کنند.
در پایان این رویداد، کتایون سپهری، مربی و مشاور استارتاپی با اشاره به اینکه از ۱۴۰ ثبت‌نام‌کننده، ۷۰ فرد فناور و نوآور در جایزه شرکت‌کرده‌اند، گفت: «گروه‌های شرکت‌کننده از قشم، روستایی در زهک، کرمانشاه و شهرها و نقاط مختلف به خانواده جایزه آزاده اضافه شدند.
در پایان نیز ۹ گروه برنده‌ اول تا سوم از بخش‌های شرکتی، استارتاپی و جوانه‌ها برای پروژه‌های خود در حوزه‌های فناوری و نوآوری جایزه‌های ۵۰، ۴۰ و ۳۰ میلیون تومانی دریافت کردند.

آدرس کوتاه شده: